Disseny Gràfic i Multimèdia

Imatge corporativa amb el desenvolupament de naming, logotip i les seves aplicacions, fullets, informe anual, catàlegs comercials, cartells, carpetes, senyalètica… però també tot el referent a disseny digital: webs, microsites, e-commerce, presentacions en keynote… Aquestes són les principals activitats en el camp del disseny gràfic i multimèdia.

Un dels grans pilars dels nostres serveis és aquesta combinació de la realització de dissenys tradicionals amb les necessitats multimèdia actuals.

¿Com treballem? Ens agrada escoltar les necessitats dels nostres clients i hi aportem una visió marquetiniana de cada projecte; el resultat: creativitat + màrqueting, un plus que ajuda a que el client obtingui un retorn evident.

També hem desenvolupat alternatives per a que els clients es puguin adaptar a l’entorn 2.0 de manera fàcil i assumible. Així hem agilitzat el disseny de pàgines web de manera que el client pugui gestionar directament la seva pàgina web, sense cap captivitat, en total llibertat. També ajudem a planificar i executar un posicionament actiu de SEO.